Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Web Design & Development

Η Φιλοσοφία μας

Η κατασκευή των ιστοσελίδων βασίζεται στη λειτουργικότητα και στην φιλικότητα χρήσης κατά την πλοήγηση από τον επισκέπτη - εν δυνάμει πελάτη της επιχείρησής σας, με στόχο να του προσφέρει όσο το δυνατό πιο εύκολα την πληροφορία που τον ενδιαφέρει, μέσα από ένα αισθητικά πλήρες περιβάλλον.

Σκοπός μας είναι όχι απλά η δημιουργία ενός ακόμα Web Site αλλά η δημιουργία ενός ισχυρού εργαλείου που θα προσδώσει νέα δυναμική στην επιχείρησή σας, παρουσιάζοντας ολοκληρωμένα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Γενικά Χαρακτηριστικά Υπηρεσίας

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας αποτελεί το σημαντικότερο βήμα για την αποτελεσματική παρουσία σας στο διαδίκτυο. Απαραίτητα στοιχεία για το ολοκληρωμένο σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας είναι η υψηλή αισθητική, η λειτουργικότητα, η φιλικότητά της προς το χρήστη αλλά και η εύκολη διαχείρισή της. Για να σας προσφέρουμε όλα τα παραπάνω χρησιμοποιούμε όλες τις διαθέσιμες σύγχρονες τεχνολογίες ανάπτυξης και κατασκευής ιστοσελίδων.

Ηλεκτρονικό Εμπόριο (e-shops)

Δημιουργήστε άμεσα, ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα

Αναπτύξτε την επιχείρηση σας επεκτείνοντας την λειτουργία της μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που θα σχεδιαστεί και θα στηθεί με βάση τα προϊόντα σας και τις εταιρικές σας ανάγκες.

Μετά από έρευνα και ανάλυση του προφίλ των πελατών σας και της φύσης των προϊόντων σας, θα προχωρήσουμε στον εικαστικό σχεδιασμό e-shop σας με τέτοιο τρόπο ώστε να προωθεί καλύτερα τα προϊόντα σας και να είναι ελκυστικό για τους πελάτες σας.

Η σωστή δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος θα σας προσφέρει περισσότερες πωλήσεις αδιαφορώντας για χρονικούς και τοπικούς περιορισμούς. Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προσεγγίζεται πελάτες από όλο τον κόσμο 24 ώρες την ημέρα.

Ξεπεράστε τον ανταγωνισμό! Κερδίστε νέους πελάτες

Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ένα σύνθετο έργο που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και μελέτη. Κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελεί μια τυποποιημένη διαδικασία.

Πιστεύουμε ότι χρειάζονται ρεαλιστικοί στόχοι, σχέδιο δράσης και στρατηγική επιτυχίας!

Ανάπτυξη Ειδικών Εφαρμογών (Custom Development)

Υλοποιούμε για εσάς αυτό που ακριβώς χρειάζεστε!

Η WebCare μπορεί να σχεδιάσει και να αναπτύξει για την επιχείρηση σας, διαδικτυακές εφαρμογές ειδικού σκοπού που καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες όπως εφαρμογές εποπτείας, υποστήριξη πελατών, διαχείριση αποθήκης και λογιστηρίου, εμπορική διοίκηση κ.α.

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία που έχουμε μας επιτρέπουν να σας παραδώσουμε μία ολοκληρωμένη και πλήρως λειτουργική εφαρμογή. Δώστε μας την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα εσάς και την επιχείρησή σας και θα σας προτείνουμε μια εφαρμογή κατάλληλη για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Αναλύστε μας τις απαιτήσεις σας και εμείς θα σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για Μηχανές Αναζήτησης

Search Engine Optimization

Η υπηρεσία S.E.O είναι μια σειρά από ενέργειες και τεχνικές που πραγματοποιούνται προκειμένου να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας όσο το δυνατόν σε υψηλότερη θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, βάση συγκεκριμένων λέξεων που πληκτρολογεί ο χρήστης.

Ένα σωστά σχεδιασμένο S.E.O. είναι ικανό να προωθήσει την ιστοσελίδα σας ακόμη περισσότερο προσελκύοντας περισσότερους επισκέπτες

Σαν τεχνική μάρκετινγκ το S.E.O. αφορά στο πως λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης, τι είναι αυτό που οι χρήστες ψάχνουν περισσότερο, ποιές λέξεις κλειδιά χρησιμοποιούν πιο συχνά και τέλος ποιές μηχανές αναζήτησης είναι πιο δημοφιλής σε ποιές ομάδες ανθρώπων.

Κύριος σκοπός και αποστολή του πετυχημένου SEO είναι το site να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των SERP (Search Engine Results Page) ή τουλάχιστον μέσα στα 10 πρώτα αποτελέσματα, διότι σύμφωνα με τις στατιστικές στο 80%  των αναζητήσεων ο χρήστης διαβάζει και επιλέγει μόνο από τα πρώτα 10 αποτελέσματα της αναζήτησης.

Ηλεκτρονικό Marketing

Βελτιώστε τη θέση σας στο Διαδίκτυο

Η προώθηση της ιστοσελίδας σας είναι αναπόσπαστο κομμάτι του internet marketing και στοχεύει στην γνωστοποίησή της σε όσο το δυνατό ευρύτερο κοινό. Με την κατάλληλη στρατηγική προώθησης θα προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες άρα και περισσότερους ενδεχόμενους πελάτες.

 Για να μπορέσει η προώθηση της ιστοσελίδας σας να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα θα πρέπει όλες οι κινήσεις που θα ακολουθήσουμε να στηρίζονται σε συγκεκριμένο σχεδιασμό. Όπως σε κάθε κίνηση marketing, θα πρέπει να κατανοήσουμε τους στόχους σας αλλά και το κοινό σας.

 Social Networks - Προώθηση στα Κοινωνικά Δίκτυα

Τα κοινωνικά δίκτυα είναι η τελευταία τάση της εποχής και παρέχουν ένα πρόσφορο έδαφος για στρατηγικές κινήσεις που αφορούν την στοχευμένη διαφήμιση και την άντληση πελατών στους οποίους απευθύνονται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας.

Για αυτό το λόγο τα αποτελέσματα προώθησης μπορούν να μεγιστοποιηθούν εκμεταλλευόμενοι την δύναμη και την φιλικότητα αυτών των πλατφορμών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα social media προσφέρουν real time ενημέρωση και αμφίδρομη επικοινωνία.

Καθορισμός Στρατηγικής

Μελέτη και Διαμόρφωση Πλάνου Ενεργειών

Η σωστή δημιουργία ενός πλάνου ενεργειών και ο καθορισμός της στρατηγικής πρέπει να συνδυάζει την πλήρη ανάλυση της επιχείρησης τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της περιβάλλον και παράλληλα να μπορεί να συμβάλει  στη βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών της σε σχέση με τον ανταγωνισμό με στόχο να έρθει ως αποτέλεσμα η βιωσιμότητα και η κερδοφορία.

Ο συνδυασμός των στόχων του ιστοτόπου και των αναγκών των χρηστών συνιστά τη στρατηγική που θα πρέπει να εφαρμόσουμε, το θεμέλιο οποιασδήποτε απόφασης πρόκειται να πάρουμε κατά τη διαδικασία σχεδιασμού και υλοποίησης οποιουδήποτε έργου.

Η κατάρτιση ενός στρατηγικού σχεδίου δεν αφορά μόνο την προβολή και διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών αλλά θέτει ως πρωταρχικό της μέλημα τον συνδυασμό πολλών παραγόντων προκειμένου να σχεδιαστεί η προϊόντική στρατηγική, η τιμολογιακή πολιτική προϊόντος ή υπηρεσίας , το πλάνο επικοινωνίας κ.α.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Προτείνουμε λύσεις και ιδέες

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσετε τις απορίες σας σχετικά με το κόσμο και τις τεχνολογίες του διαδικτύου, να σας προτείνουμε λύσεις και ιδέες, καθώς και με το πως οι υπηρεσίες του μπορούν να βοηθήσουν εσάς και την επιχείρηση σας

Η WebCare μπορεί να σας συμβουλέψει από τα πρώτα βήματα της υλοποίησης της ιστοσελίδας σας και την προώθηση της μέχρι και την χάραξη οποιασδήποτε στρατηγικής που θα σας φέρει πιο κοντά στο στόχο σας.

Ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες μπορούμε να σχεδιάσουμε οποιοδήποτε πλάνο προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, να οργανώσουμε ηλεκτρονικά την επιχείρησή σας, τις διαφημιστικές σας καμπάνιες κ.α.

Η εμπειρία μας στην σχεδίαση, ανάπτυξη και αξιολόγηση πληροφοριακών συστημάτων που εκτελούνται διαδικτυακά, μας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε επιχειρηματικές διαδικασίες και στρατηγικές, να υποστηρίξουμε τη στρατηγική της επιχείρησής σας, καθώς και να σας κατευθύνουμε να επιλέξετε την σωστή τεχνολογική πλατφόρμα ανάλογα με τις επιδιώξεις σας.

Υποστήριξη – Διαχείριση Έργων & Εφαρμογών

Συνεχής, άμεση και ολοκληρωμένη υποστήριξη

Η συνεχής, άμεση και ολοκληρωμένη υποστήριξη της επιχείρησής σας και των εφαρμογών που διαθέτει και μετά την ολοκλήρωση οποιουδήποτε έργου, είναι ένας βασικός παράγοντας για την αποτελεσματική και επιτυχημένη διαδικτυακή σας προβολή.

Ακόμα και εάν δεν έχουμε κατασκευάσει εμείς το website σας, είμαστε δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για εμάς το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι πελάτες μας να παραμένουν ευχαριστημένοι και μετά την ολοκλήρωση του project! Είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται σχετικά με την ιστοσελίδα σας ή την web εφαρμογή σας.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την πλήρη ή επιμέρους υποστήριξη του διαδικτυακού σας έργου με ξεκάθαρες διαδικασίες υποστήριξης.

TOP