Σαβοϊδάκης Α.Ε
iServeU
Σόλο Beer
Chic Greek Gifts
Καταστήματα Κύβος
TheCopyShop
Loom Loom

Ηλεκτρονικό Εμπόριο (e-shops)

Αναπτύξτε την επιχείρηση σας επεκτείνοντας την λειτουργία της μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που θα σχεδιαστεί και θα στηθεί με βάση τα προϊόντα σας και τις εταιρικές σας ανάγκες.

Μετά από έρευνα και ανάλυση του προφίλ των πελατών σας και της φύσης των προϊόντων σας, θα προχωρήσουμε στον εικαστικό σχεδιασμό e-shop σας με τέτοιο τρόπο ώστε να προωθεί καλύτερα τα προϊόντα σας και να είναι ελκυστικό για τους πελάτες σας.

Η σωστή δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος θα σας προσφέρει περισσότερες πωλήσεις αδιαφορώντας για χρονικούς και τοπικούς περιορισμούς. Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προσεγγίζεται πελάτες από όλο τον κόσμο 24 ώρες την ημέρα.

Ξεπεράστε τον ανταγωνισμό! Κερδίστε νέους πελάτες

Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ένα σύνθετο έργο που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και μελέτη. Κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελεί μια τυποποιημένη διαδικασία.

Πιστεύουμε ότι χρειάζονται ρεαλιστικοί στόχοι, σχέδιο δράσης και στρατηγική επιτυχίας!

Πρότυπος Σχεδιασμός του ηλεκτρονικού σας καταστήματος ή σχεδιασμός βασισμένος σε υπάρχοντα templates (οικονομικότερη λύση)

Σελίδες εταιρικής παρουσίασης - Νέα & Ανακοινώσεις - Συλλογές εικόνων

Εκπτωτικά κουπόνια (με πολλές παραμέτρους όπως εφαρμογή σε συγκεκριμένα προϊόντα ή κατηγορίες, ημερομηνία λήξη, ομάδα εφαρμογής, gift coupons κ.α.)

Αναλυτική περιγραφή καλαθιού αγορών, φόρων, κόστος μεταφορικών, εκπτώσεων κ.α

Πολλαπλοί τρόποι παράδοσης, δυναμικός υπολογισμός μεταφορικών

Διασύνδεση με την τοπική σας εμπορική εφαρμογή

Offline τρόποι πληρωμών (τραπεζική κατάθεση, επιταγές, αντικαταβολή, παραλαβή από τα κατάστημα κλπ) + Online Πληρωμές (Paypal, 2checkout κ.α.)

Διασύνδεση με τραπεζικούς οργανισμούς για πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών

Σύστημα Διαχείρισης και Παρακολούθησης Ηλεκτρονικού καταστήματος από εξουσιοδοτημένους χρήστες

Αυτοματοποιημένη Ενημέρωση και Συγχρονισμός με υπάρχοντα συστήματα Εμπορικής Διαχείρισης ή ERPs + CRMs

TOP