Η Φιλοσοφία μας

Η κατασκευή των ιστοσελίδων βασίζεται στη λειτουργικότητα και στην φιλικότητα χρήσης κατά την πλοήγηση από τον επισκέπτη - εν δυνάμει πελάτη της επιχείρησής σας, με στόχο να του προσφέρει όσο το δυνατό πιο εύκολα την πληροφορία που τον ενδιαφέρει, μέσα από ένα αισθητικά πλήρες περιβάλλον.

Σκοπός μας είναι όχι απλά η δημιουργία ενός ακόμα Web Site αλλά η δημιουργία ενός ισχυρού εργαλείου που θα προσδώσει νέα δυναμική στην επιχείρησή σας, παρουσιάζοντας ολοκληρωμένα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Γενικά Χαρακτηριστικά Υπηρεσίας

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας αποτελεί το σημαντικότερο βήμα για την αποτελεσματική παρουσία σας στο διαδίκτυο. Απαραίτητα στοιχεία για το ολοκληρωμένο σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας είναι η υψηλή αισθητική, η λειτουργικότητα, η φιλικότητά της προς το χρήστη αλλά και η εύκολη διαχείρισή της. Για να σας προσφέρουμε όλα τα παραπάνω χρησιμοποιούμε όλες τις διαθέσιμες σύγχρονες τεχνολογίες ανάπτυξης και κατασκευής ιστοσελίδων.

Ο σωστός σχεδιασμός είναι η βάση της επιτυχίας

Η σωστή σχεδίαση της ιστοσελίδας σας είναι ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά για την επιτυχία της. Η σχεδίαση ενός πρωτότυπου, μοντέρνου και λειτουργικού δικτυακού τόπου προϋποθέτει τη συνεργασία πολλών επαγγελματιών όπως γραφιστών, φωτογράφων, προγραμματιστών και ειδικών του marketing που θα καθορίσουν τη στρατηγική της επιχείρησής σας.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων και κυρίως της πρώτης σελίδας παίζει κύριο ρόλο στην αποδοτικότητά του γιατί είναι η βιτρίνα του ιστοχώρου σας για αυτό θα πρέπει να υπάρχει μια αρμονία χρωμάτων και σχεδίων. Η άριστη αισθητική και η ευκολία πλοήγησης του επισκέπτη προσθέτει αξία και ενισχύει την εικόνα της επιχείρησής σας.

Responsive Web Design

Ο όρος Responsive Web Design αναφέρεται στη διαδικασία σχεδιασμού και υλοποίησης (design and development) ιστοσελίδων οι οποίες είναι ικανές να προσαρμόζονται ανάλογα με τη συσκευή του επισκέπτη και με τις διαστάσεις της οθόνης του.

Το πιο βασικό πλεονέκτημα είναι ότι έχουμε μια ιστοσελίδα η οποία συμπεριφέρεται σαν 2 σε 1. Μπορούμε να επισκεφθούμε μια ιστοσελίδα χωρίς πρόβλημα είτε από έναν προσωπικό υπολογιστή είτε από μια κινητή συσκευή (smart phones ή tablet) έχοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης.

Η ιστοσελίδας μας έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί έτσι. Αλλάξτε συσκευή ή τις διαστάσεις παραθύρου του browser σας και δείτε τη συμπεριφορά της.

Δυναμικό Περιεχόμενο - Πλήρες Διαχειριστικό Περιβάλλον

Οι δυναμικές ιστοσελίδες προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες και επεκτασιμότητα και θεωρούνται πλέον ολοκληρωμένες web εφαρμογές. Τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, "CMS" (Content Management System), είναι ένας εύχρηστος τρόπος μέσω του οποίου η διαχείριση περιεχομένου μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμού, μέσω φιλικής προς τον διαχειριστή διεπαφής.

Οι δυναμικές ιστοσελίδες διαθέτουν πολλά πλεονεκτήματα έναντι των στατικών όπως η άμεση ενημέρωση περιεχομένου και η εύκολη προσθήκη επιπλέον λειτουργιών και εφαρμογών στην ιστοσελίδα σας όπως newsletters, που σας δίνουν τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας και να τους ενημερώνετε για προσφορές ή νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Πολυγλωσσικότητα

Με δεδομένη την ανάγκη της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας κρίνεται αναγκαίο στις περισσότερες ιστοσελίδες να υπάρχει η δυνατότητα διάθεσης των δεδομένων της σε περισσότερες από μία γλώσσες. Μέσα από εύχρηστα εργαλεία διαχείρισης μπορούμε να ικανοποιήσουμε εύκολα και αποτελεσματικά την ανάγκη για πολυγλωσσικότητα.

Ιστοσελίδες Φιλικές προς τις Μηχανές Αναζήτησης

Στην εταιρεία μας πιστεύουμε πως ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδων δεν πρέπει να εστιάζει μόνο στην αισθητική πλευρά αλλά και στην φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης (search engine friendly) ιδιαιτέρως όταν ο στόχος είναι η προβολή και η απόκτηση επισκεπτών μέσω της ιστοσελίδα σας. Η WebCare, κατέχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία, γνωρίζει καλά τους παράγοντες που επηρεάζουν την κατάταξη μιας ιστοσελίδας στη Google και σε άλλες γνωστές μηχανές αναζήτησης και μπορεί να εγγυηθεί για την αποτελεσματική προβολή της επιχείρησής σας.

Διαλειτουργικότητα Εφαρμογών & Διασύνδεση με Κοινωνικά Δίκτυα

Η διαλειτουργικότητα των διαδικτυακών εφαρμογών, η σύγχρονη πικοινωνία πληροφοριακών συστημάτων και η ανταλλαγή πληροφοριών με κοινωνικά και άλλα δίκτυα δίκτυα αποτελεί πλέον μία αναμφισβήτητη ανάγκη.

Καθημερινά όλο και περισσότεροι χρήστες (και εφαρμογές)  συμμετέχουν σε αυτά, αυξάνοντας τις δυνατότητες των πληροφοριακών συστημάτων και κοινωνικών δικτύων για επιχειρηματική εκμετάλλευση. Δημιουργούμε το προφίλ σας σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Google +, κ.α.) συνδέοντας τα με την ιστοσελίδα σας, κάνοντας έτσι την προώθησή της ακόμη πιο αποτελεσματική και στοχευμένη.

TOP